Ankara'da yaz okulu başlıyor.
Stay Outside
Eat Healthy
Learn Languages
Yoğun
İngilizce ve Almanca Programı,
Spor aktiviteleri ve
eğlenceli etkinliklerle dolu
yaz okulunda buluşuyoruz

"Almanca - İngilizce” Yaz Okulu

Anka Bilim Koleji Yaz Okulu programı 5-11 yaş arasındaki öğrencileri İngilizce ve Almanca eğitmenler ve mentörler ile buluşturarak sınıf içi aktivitelerle pratiğini yaptıkları İngilizce ve Almancalarını gerçek hayatta kullanma fırsatı sunuyor. Her sene güncellenen bilişsel, fiziksel ve sosyal gelişimi destekleyen aktiviteler sayesinde öğrencilerimiz yabancı dil pratiğini sınav, seviye ve benzeri bariyerler olmadan hevesle gerçekleştiriyorlar.

YAZ OKULU PROGRAMIMIZ

Almanca

Sanat

Bilim

Gastronomi

Salon Sporları

Doğa Sporları

Yüzme

Cuma Eğlencesi ve Geziler

Su Oyunları

Yaz Programı aktivitelerimizi fiziksel, sanatsal ve sosyal içeriklerin dengede olmasına ve hazırlanan aktivite programının öğrencilerimizin gelişimsel seviyelerine uygunluğuna büyük özen göstererek güncelliyoruz. Amacımız katılımcılarımızın seçilen aktivitelerde yetkinlik kazanmasından çok, öğretmenleri ile kurdukları güzel ilişkileri bir araç olarak kullanarak ve eğlenerek İngilizce ve Almanca pratiği yapabilmeleridir.

Aktivitelerimizi seçim aşamasında katılımcıların kendi okullarında veya çeşitli kurslarda deneyimleme ihtimalleri yüksek olan aktivitelerden uzak durmaya çalışıyoruz. Dil ve sosyal gelişimin rekabetten ve yargılanma duygusundan uzak bir ortamda maksimum fayda ile birbirini besleyerek gerçekleşmesi gerektiğini düşünüyor ve böyle bir yaz okulu deneyimi sunmak için çabalıyoruz

YAŞ GRUBU

2019-2018

2017-2016