KAMPÜSÜMÜZ

Kampüsümüzün, alanında uzman mimarlar ile tasarlanan mimari projesi, Sign of the City 2018 “Türkiye'nin En İyi Eğitim Binası/Kampüsü” kategorisinde ödül almaya hak kazanmıştır. Kampüsümüz, konumu ve her ayrıntısı düşünülmüş mimarisiyle, güvenli ve nitelikli bir öğrenme ortamı sunar. Öğrencilerimiz henüz okul yıllarındayken dünya standartlarında bir yaşam ortamıyla buluşarak, çağın ve mekânın ötesini deneyimleme şansı elde ederler.

Eğitim Binaları:

• Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Almanca Anadolu Lisesi: Her yaş grubuna uygun olarak ayrı binalarda eğitim verilmektedir. Bu binalarda sınıflar, laboratuvarlar ve özel derslikler yer almaktadır.
  • Laboratuvarlar: Bilim, teknoloji, mühendislik ve matematik (STEM) eğitimine yönelik tam donanımlı fizik, kimya ve biyoloji laboratuvarları bulunmaktadır.
  • Dijital Sınıflar: Akıllı tahta, tablet ve bilgisayarlarla donatılmış dijital sınıflar, öğrencilere modern eğitim teknolojilerini kullanma fırsatı sunar.

Sosyal ve Kültürel Alanlar:

• Kütüphane: Kampüsümüzün kalbinde bulunan kütüphanemiz, geniş bir kitap koleksiyonu ve dijital kaynaklarla donatılmıştır. Öğrencilerimiz için sesli ve sessiz çalışma alanları mevcuttur.
  • Sanat Atölyeleri: Resim, heykel, müzik ve drama gibi sanat dallarına yönelik atölyeler, öğrencilerimizin sanatsal yeteneklerini geliştirmelerine olanak tanır.
  • Konferans Salonları: Eğitim seminerleri, konferanslar ve çeşitli etkinlikler için kullanılan modern konferans salonlarımız mevcuttur.

Spor Tesisleri:

• Kapalı Spor Salonları: Basketbol, voleybol, badminton ve jimnastik gibi çeşitli spor dallarına uygun kapalı spor salonları bulunmaktadır.
  • Açık Spor Alanları: Futbol, tenis ve atletizm için açık alanlar ve sahalar mevcuttur.
  • Yüzme Havuzu: Modern yüzme havuzumuz, yüzme dersleri ve etkinlikleri için kullanılmaktadır.

Teknolojik Altyapı:

• Bilgisayar Laboratuvarları: Güncel yazılım ve donanımlarla donatılmış bilgisayar laboratuvarları, öğrencilerin teknoloji eğitimi almalarını sağlar.
  • Robotik ve Kodlama: Robotik ve kodlama eğitimi için özel olarak tasarlanmış sınıflar ve atölyeler bulunmaktadır.

Yemek ve Beslenme:

• Okul Mutfağı: Yemekler, okul mutfağımızda aşçılarımız tarafından özenle hazırlanmaktadır. Menüler, öğrencilerimizin dengeli ve sağlıklı beslenmesini sağlamak amacıyla diyetisyenler tarafından planlanmakta ve günlük olarak taze malzemelerle pişirilmektedir. Öğrencilerimizin beslenme ihtiyaçlarına uygun olarak özel diyet seçenekleri de sunulmaktadır.