Co-Teaching İle İngilizce Öğrenimleri Devam Ediyor

11.17.2023

Özel Anka Bilim Koleji İncek kampüsündeki 1. sınıf öğrencilerimiz, "Co-Teaching" Programı çerçevesinde matematik derslerinde "Sıra Bildiren Sayıları" konusunu öğrendiler. Bu ders sırasında, öğrencilere legolar kullanarak öğrenme fırsatı sunuldu. Öğrenciler, kendi binalarını legolarla inşa ederek, evlerinin kaçıncı katta olduğunu ve binalarının kaç katlı olduğunu İngilizce cümlelerle ifade ettiler. Ayrıca, öğrenciler ders sırasında şarkı söyleyip, bu şarkılara beden dilleriyle eşlik ederek öğrenmeyi daha eğlenceli hale getirdiler. Bu keyifli ders, öğrencilere akademik başarılarının yanı sıra keyifli bir zaman geçirme fırsatı sundu.

Bu eğitim deneyimi, öğrencilerin matematik öğrenmelerini daha ilgi çekici hale getirirken aynı zamanda iletişim becerilerini geliştirmelerine yardımcı oldu. "Co-Teaching" Programı, öğrencilere İngilizce öğrenmenin yanı sıra işbirliği ve iletişim becerilerini geliştirme şansı verdi. Öğrenciler arasındaki etkileşimli öğrenme deneyimi, sınıf içinde işbirliği yapma ve takım çalışmasını teşvik etti ve öğrencilerin sosyal ve duygusal gelişimine katkı sağladı. Özel Anka Bilim Koleji İncek kampüsü, eğitimde yenilikçi yöntemlerin ve öğrenci merkezli yaklaşımların başarıyla uygulanabileceğini gösterdi.